Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Веб Хостинг

Веб хостинг пакети по мерка на корисникот.
Неограничен избор на дисков простор, капацитет и месечен трансфер.

Одберете го вистинскиот хостинг пакет за вашата веб-страница!

Одберете еден од нашите пакети.

Веб хостинг пакети по мерка на корисникот неограничен избор на дисков простор, капацитет. Одберете еден од нашите постоечки пакети, или пак контактирајте нè за решение по мерка и во согласност со вашите потреби!

BUSINESS MEDIUM
295 Ден.

Месечно

3 Веб Сајтови
5 GB Хостинг Простор
300 GB Трансфер

BUSINESS EXPERT
Препорачуваме!
495 Ден.

Месечно

10 Веб Сајтови
25 GB Хостинг Простор
500 GB Трансфер

Решение За Вас
??? Ден.

Годишно

По договор
Простор по договор
Трансфер по договор

Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!