Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Техничка Поддршка

Нашите консултанти за техничка поддршка се тука
да ви помогнат да ги решите проблемите!

Самостојно решете ги проблемите со помош на нашите професионални и  пријателски-расположени консултантни за техничка поддршка.

Пронајдете ги одговорите на Вашите прашања!

Пријавете пречка директно до техничкото лице – без автоматски секретарки и чекања да се ослободи оператор.

Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!