Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Хостинг за Е-Пошта

Хостиран сервер за е-пошта со можност
за менаџирање со корисниците од вашиот домен
преку администраторски панел.

Безбедноста на вашата електронска пошта е од екстремно значење!

Одберете еден од нашите пакети.

Заштитете ги вашите e-mail адреси од несакани пораки и бидете сигурни дека вашите пораки секогаш ќе пристигнат таму каде се наменети.

Mail Host Basic
290 Ден.

Месечно

10 e-mail Адреси
30 GB Сообраќај
1 GB по Сандаче

Mail Host Medium
Препорачуваме!
ТОП!
590 Ден.

Mесечно

25 e-mail Адреси
50 GB Месечен Сообраќај
2 GB по Сандаче

Решение За Вас
???

Месечно

Неограничен број адреси!
Без лимити!

Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!