Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Податочни Услуги

Дозволете да бидеме вашата врска со светот.

Податочни услуги кои ги нуди Телесмарт Телеком

Потребна Ви е високо-квалитетна и доверлива Интернет-врска? Телесмарт Телеком може да ги понуди следните услуги:

Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!