Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Контактирајте со нас

Подготвени сме да ви помогнеме да го одберете вистинското решение!

Контакт Информации

Адреса

Бул. Киро Глигоров бр. 4, Скопје, Р. Македонија

Е-Пошта

sales@telesmart.mk

Веб Страница

https://www.telesmart.mk

Телефон

+ 389 2 244 5800

Факс

+ 389 2 309 4773

Работно Време

   Испратете ни порака

   Вашето Име (потребно)

   Вашата e-mail Адреса (потребно)

   Наслов

   Вашата Порака