Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Хостинг Услуги

Доверлив, безбеден и професионален датацентар
наменет да обезбеди врвни хостинг услуги.

Хостинг услуги кои ги нуди Телесмарт Телеком

Барате доверлив и безбеден хостинг-провајдер? Телесмарт Телеком може да ги понуди следните услуги:

  • Веб Хостинг
    Веб хостинг пакети по мерка на корисникот – неограничен избор на дисков простор, капацитет.
  • Виртуелен Приватен Сервер
    Одберете конфигурација која ви е потребна, плаќајте месечно без инвестирање во купување на нов сервер.
  • Хостинг за Е-Пошта
    Хостиран сервер за е-пошта можност за менаџирање со корисниците од вашиот домен преку администраторски панел.
Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!