Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

VPS Хостинг

Одберете конфигурација која ви е потребна,
плаќајте месечно без инвестирање во купување нов сервер.

Потполни слобода и пристап, и загарантирани перформанси!

Одберете еден од нашите VPS пакети.

Виртуелен Приватен Сервер (ВПС) дава потполна слобода и пристап, загарантирана брзина на процесор, количина на меморија и простор на диск. Одберете конфигурација која ви е потребна, плаќајте месечно без инвестирање во купување на нов сервер.

Решението со VPS обезбедува

  • Економичност – сите карактеристики на софтверска опрема, со помали трошоци, без инвестиција во опрема
  • Флексибилност – решение прилагодено на потребите
  • Безбедност и сигурност на податоците
VPS MEDIUM
1990Ден.

Месечно

1 CPU
2 GB RAM
50 GB HDD
500 GB Сообраќај
1 Фиксна IP Адреса

VPS EXPERT
5990Ден.

Месечно

2 CPU
4 GB RAM
100 GB HDD
1000 GB Сообраќај
1 Фиксна IP Адреса

Решение За Вас
???

Месечно

Одберете самите!
Без лимити!

Цените се изразени во МКД и не вклучуваат ДДВ.

По надминување на вклучениот сообраќај се наплатува по 200 ден. за секои започнати 100 GB сообраќај. Просторот на дискот го вклучува и просторот што го зазема оперативниот систем, односно простор до 1 GB кај Linux оперативни системи и до 11 GB кај Windows оперативен систем.

Во понудените цени не е вкалкулирана Windows лиценца и истите се наплаќаат според актуелните цени на пазарот.

Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!